jern kok kat cora har en ny madlavning show

Professionel kok Cat Cora er en kraft, man kan regne med. Den eneste kvinde, til dato, på Food Network er Iron Chef Amerika, hun er også udøvende kokken for Bon Appetit magasin, en bog udgivet forfatter og grundlægger af kokke for Humanity, der bringer kulinariske fagfolk og undervisere sammen med amerikanske og globale organisationer at give ernæring uddannelse og humanitær bistand til lande over hele verden. Hun talte til Magasin om, hvordan hun holder sig sund og afbalanceret med hendes high-stress livsstil (gjorde vi nævne hun har fire unge drenge?) Samt hendes forbindelse til Julia Child, hendes nye madlavning show, hvorfor kommercielle køkkener er stadig betragtes mandlige område, og hvordan hun underviser håbefulde kvindelige kokke til at beskæftige sig med det.

Din nye kogebog, Cat Cora s Klassikere med et twist, der kommer ud i næste måned. Hvordan kan du tage en klassisk fad og stadig overraske?

Mit mål er at tage high-end måltider og gøre dem lettere, sundere, lettere og mere imødekommende. For eksempel, i stedet for oksekød Wellington, tilbyder jeg en kylling Wellington lavet med butterdej, du kan købe i supermarkedet.

Du er til dato den eneste kvindelige Iron Chef. Hvorfor tror du, køkkener – godt, kommercielle, alligevel – er stadig så mandsdomineret?

Når jeg går rundt taler til unge kvinder, der håbefulde kokke, jeg fortælle dem, at de har brug for at tro mere på sig selv. Mænds styrke ligger i at markedsføre sig selv og klapper sig på bac; kvinder er mere beskedne og ærbar om det. Der er så mange utrolige kvindelige kokke derude, store dem. Ingen ved om det. Min styrke er at komme derud, er stolt af mig selv, ikke at være bange for at markedsføre mig selv.

Hvordan forbereder du dig til en udmattende timer på madlavning på Food Network er Iron Chef Amerika?

Jeg får i en træning på forhånd. Jeg har brug for at blive pumpet op og fyldt med energi. Jeg kan lide at være virkelig veludhvilet aftenen før. Så jeg mentalt zone ud og fokusere på de idéer i mit hoved. Selvom jeg ikke kender den hemmelige ingrediens, indtil jeg får der, min strategi er at vide så meget som jeg kan om køkkenet gennem forskning. Så hvis jeg ved, at det vil være en marokkansk skål jeg vil forske alle de krydderier og teknikker forhånd. Når jeg er i køkkenet jeg bare anvende det, og komme ind i zonen.

sunde, lækre opskrifter, fra og spiser godt magasin.

Kylling, chokolade, salater, desserter, suppe